Nakupujeme úsporne s aplikáciou v smartfóne

Kurz pre seniorov / Digitálne zručnosti pre rôzne životné situácie

Čo sa naučíte?

Kurz vás naučí efektívne využívať nákupné a vernostné aplikácie v smartfóne. Naučíte sa stiahnuť a nainštalovať aplikácie, vytvoriť si profil, využiť všetky funkcie vernostných systémov a plánovať svoje nákupy. Získate znalosti, ako využiť aplikácie spoločností Kaufland, Lidl a Tesco, a ako ukladať všetky vernostné kartičky do jednej aplikácie - Stocard.

Formát

Školenie trvá 4 hodiny, počas ktorých je krátka prestávka. Po úspešnom absolvovaní kurzu senior získa certifikát digitálnych zručností.

Pre koho je kurz určený?

Kurz je určený pre seniorov, ktorí sú mierne pokročilí v práci s digitálnymi zariadeniami, konkrétne so smartfónom. Je vhodný pre tých, ktorí v minulosti s smartfónom pracovali a chcú si osvojiť digitálne vedomosti v konkrétnej oblasti nákupných aplikácií.


Trvanie

2-4 hodiny

---------

Hlavným cieľom kurzu je získať digitálne zručnosti a použiť ich pri práci s nákupnými a vernostnými aplikáciami.

Kurz zodpovie na otázky ohľadne ovládania počítača: Ako stiahnuť a nainštalovať aplikáciu? Ako sa zaregistrovať a vytvoriť profil? Ako využiť všetky funkcie vernostných systémov? Ako plánovať nákupy? Ako využiť aplikácie spoločností Kaufland, Lidl a Tesco? Ako ukladať všetky vernostné kartičky do jednej aplikácie - Stocard?

Obsah kurzu:

Aplikácia Kaufland, Lidl a Tesco:
Registrácia
Ponuka, zľavy